Recept šéfkuchára Massima. Tortellini plnené ricottou a špenátovým krémom
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil skvelé tortellini plnené ricottou a špenátovým krémom.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil tortellini plnené ricottou a špenátovým krémom.
Cesto:
2 vajcia
1 žĺtko
200g hladkej múky
1 kávová lyžička olivového oleja
štipka soli
Plnka:
250g ricotty
30g parmezánu
muškátový oriešok, soľ, mleté čierne korenie
Krém:
1 šalotka
1polievková lyžica olivového oleja
200g špenátu
1 malý zemiak
soľ, čierne korenie
20g masla
zeleninový vývar podľa potreby