Recept šéfkuchára Massima. Teľací tatarák s ustricovou omáčkou
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil skvelý teľací tatarák s ustricovou omáčkou, marínovanou červenou cibuľou a kaviárom.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil teľací tatarák s ustricovou omáčkou, marinovanou červenou cibuľou a kaviárom.
Recept pre 4 osoby:
250 g teľacej sviečkovice
20 g kaviáru
1 červená cibuľa
1 bio citrón
soľ
čierne korenie
Ustricová omáčka
6 ks ustríc
100 g zemiakov
50 ml smotany na šľahanie
1 šalotka
30 ml olivového oleja
soľ podľa potreby
Pozrite si recept z Novín o 12-ej: