Zatiahnuté
Bratislava
Katarína
25.11.2024
Recept šéfkuchára Massima. Teľací tatarák s ustricovou omáčkou
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Teľací tatarák s ustricovou omáčkou

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil skvelý teľací tatarák s ustricovou omáčkou, marínovanou červenou cibuľou a kaviárom.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil teľací tatarák s ustricovou omáčkou, marinovanou červenou cibuľou a kaviárom. 

Recept pre 4 osoby:

250 g teľacej sviečkovice
20 g kaviáru
1 červená cibuľa
1 bio citrón
soľ
čierne korenie

Ustricová omáčka

6 ks ustríc
100 g zemiakov
50 ml smotany na šľahanie
1 šalotka
30 ml olivového oleja
soľ podľa potreby

Pozrite si recept z Novín o 12-ej:

Súvisiace články