Polojasno
11°
Bratislava
Katarína
25.11.2024
Recept šéfkuchára Massima. Africký sumček s krémom z údenej mozarely
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Africký sumček s krémom z údenej mozarely

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil skvelého afrického sumčeka s krémom z údenej mozarely.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil afrického sumčeka s krémom z údenej mozarely. 

Recept pre 4 osoby:

2 filety sumca (cca 800g)
Soľ, čierne korenie mleté
Olivový olej
2 plátky toastového chleba
Petržlenová vňať
130g Mozarely Bufala
100g mlieka
125g smotany na šľahanie
1 menší baklažán
100g strúhanky
100g malých paradajok
4 lístkov bazalky
Slnečnicový olej na vyprážanie podľa potreby

Pozrite si priložený návod:

 

Súvisiace články