Recept šéfkuchára Massima. Africký sumček s krémom z údenej mozarely
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil skvelého afrického sumčeka s krémom z údenej mozarely.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil afrického sumčeka s krémom z údenej mozarely.
Recept pre 4 osoby:
2 filety sumca (cca 800g)
Soľ, čierne korenie mleté
Olivový olej
2 plátky toastového chleba
Petržlenová vňať
130g Mozarely Bufala
100g mlieka
125g smotany na šľahanie
1 menší baklažán
100g strúhanky
100g malých paradajok
4 lístkov bazalky
Slnečnicový olej na vyprážanie podľa potreby
Pozrite si priložený návod: