Zatiahnuté
11°
Bratislava
František
4.10.2024
Bav sa kávou s Jacobs!
Zdielať na

Bav sa kávou s Jacobs!

Zdroj: inzercia

Pijete radi caffé latte, ochutené alebo netradičné kávy? Pripravte si ich doma! <!-- (c) 2000-2015 Gemius SA version 2.0 Impressions: campaign: Jacobs Douwe Egberts - Winter Jacobs Play, placement: /joj/noviny pr , creative: pr --> <i id="_gde_isndwl_mpmijvdfaw" style="display: none !important; visibility: hidden !important"></i> <script type="text/javascript"> (_gdeaq = window._gdeaq || []).push(['hit', 'gdesk', 'd0Xg9Aeq.746mZpByopHkmXFzXCBDudQGkHi4wnfZaH.e7', 'pofsfikqgx', 'nqahiogcswcbawdcnbtqeuxjmskl'], ['viewable', 'gdesk', 'd0Xg9Aeq.746mZpByopHkmXFzXCBDudQGkHi4wnfZaH.e7', 'mpmijvdfaw', '_gde_isndwl_mpmijvdfaw']); </script> <script type="text/javascript" src="//gdesk.hit.gemius.pl/gdejs/xgde.js"> </script>

Aj v druhej polovici roka sa môžete baviť s kávou Jacobs, vďaka ktorej si budete môcť pripraviť netradičnú kávu tiež doma! V novembri, okrem tipov na výborné recepty, teraz máte možnosť získať špeciálne korenia na dochutenie vašej šálky kávy. Korenie do kávy nájdete vo vybraných obchodoch u káv Jacobs Crema Gold 200g, Jacobs Kronung 200g a Jacobs Velvet 200g zdarma.

Nechajte sa zlákať zimnými chuťami a vyskúšajte škoricu s príchuťou Rumu, kakao s príchuťou Irish Cream alebo vanilku s príchuťou Amaretto!

K dispozícii sú tiež skvelé recepty a video recepty, ktoré vás prevedú prípravou kávových špecialít krok za krokom a ponúknu rôzne tipy, ako šálku kávy ozdobiť alebo ozvláštniť. Viac inšpirácie nájdete na www.bavsakavou.sk.

Korenie nájdete na pohároch kávy s promočnou korunkou (Jacobs Crema Gold 200g, Jacobs Krönung 200g, Jacobs Velvet 200g) do vypredania zásob.

inzercia

Obrázky zľava : recept Rumové Kúzlo , recept Irish Cream , recept Talianske Amaretto . Všetky recepty nájdete na www.bavsakavou.sk

inzercia

 

Korenie do kávy nájdete na produktoch Jacobs Crema Gold 200g , Jacobs Kronung 200g , Jacobs Velvet 200g .