Zatiahnuté
10°
Bratislava
František
4.10.2024
Na bratislavských vianočných trhoch sa rozdávali dvojité porcie
Zdielať na

Na bratislavských vianočných trhoch sa rozdávali dvojité porcie

BRATISLAVA / Vo štvrtok 17. decembra nenápadný, no neobyčajný stánok prilákal svojou štedrosťou pozornosť okoloidúcich. <!-- (c) 2000-2015 Gemius SA version 2.0 Impressions: campaign: Tesco Mobile PR Dec15, placement: /Sita/webnoviny.sk PR balík , creative: PR --> <i id="_gde_isndwl_uerncqpkmi" style="display: none !important; visibility: hidden !important"></i> <script type="text/javascript"> (_gdeaq = window._gdeaq || []).push(['hit', 'gdesk', '.A6biXfgQ.BunS2Hxr0AVZSq373uW2M2paujvKryOBv.P7', 'xdkhpsfgcn', 'mrwobtgclrdrduazrdnudcezhflc'], ['viewable', 'gdesk', '.A6biXfgQ.BunS2Hxr0AVZSq373uW2M2paujvKryOBv.P7', 'uerncqpkmi', '_gde_isndwl_uerncqpkmi']); </script> <script type="text/javascript" src="//gdesk.hit.gemius.pl/gdejs/xgde.js"> </script>

Počas bežného dňa vianočné trhy zívajú prázdnotou. Inak tomu spočiatku nebolo ani vo štvrtok, 17. decembra.

Niekoľko ľudí sa spokojne prechádzalo pomedzi stánky na ceste zo svojich obedných páuz a stánky ich smutne hypnotizovali výkladmi plnými dobrôt.

Jeden stánok však o objednávky nemal núdzu. Jeho tajomstvo bolo jednoduché – každý zákazník dostal k objednávke dvojnásobnú porciu. Pozrite si, ako ľudia reagovali na túto nezvyčajnú štedrosť.

Autorom neobyčajne štedrých Vianoc bol mobilný operátor Tesco mobile. Zmenil tak navonok Úplne obyčajný stánok na stánok, v ktorom tak ako v Tesco mobile dostali zákazníci dvojnásobnú porciu. A bolo len na nich, či si ju užijú sami alebo sa podelia so svojimi známymi.

V stánku sa objavila aj Katka Baranová, herečka z populárneho vianočného spotu pre Tesco mobile, ktorý inšpiroval túto netradičnú akciu. Atmosféru stánku dopĺňala dobrá nálada, prekvapené pohľady na dvojnásobné porcie a radostné úsmevy obdarovaných zákazníkov.