Recept šéfkuchára Massima. Cestovinové carpaccio s parmskou šunkou
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce cestovinové carpaccio s parmskou šunkou, dubákmi, parmezánom, rukolou a hoblinkami čiernej hľuzovky.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil cestovinové carpaccio s parmskou šunkou, dubákmi, parmezánom, rukolou a hoblinkami čiernej hľuzovky.
Príprava pre 4 osoby:
200 g hladkej múky
2 vajcia
1/2 kávovej lyžičky mletej údenej papriky
1 kávová lyžička olivového oleja
Štipka soli
4 plátky parmskej šunky
20 g parmezánu
20 g rukoly
80 g dubákov
12 plátkov čiernej hľuzovky v oleji
Pozrite si návod na prípravu: