Recept šéfkuchára Massima. Argentínske krevety s mangovým chutney
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce argentínske krevety s mangovým chutney.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil argentínske krevety s mangovým chutney.
Príprava pre 4 osoby:
16ks argentínskych kreviet
1 vetvička rozmarínu
1 vetvička tymiánu
1 strúčik cesnaku
2 polievkové lyžice olivového oleja
soľ Maldon
Chutney:
1 mango
2 paradajky
1 malá červená cibuľa
Podľa potreby: malinový ocot, mletý kardamón, aníz, zázvor, čili, limetková kôra, soľ, trstinový cukor.
Pozrite si návod na prípravu: