Recept šéfkuchára Massima. Piadina romagnola
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce piadina romagnola.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil piadina romagnola.
Na prípravu 5 ks (talianský chlieb):
500 g hladkej múky
70 g bravčovej masti
3 g sódy bikarbóny
8 g jemnej soli
vlažná voda podľa potreby
Plnka podľa potreby:
Parmská sušená šunka
Rucola
Mozarella z bivolieho mlieka
Čerstvé paradajky
Pozrite si celý videorecept: