Recept šéfkuchára Massima. Pečené mušle sv. Jakuba s karfiolovým krémom
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil pečené mušle sv. Jakuba s karfiolovým krémom.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil pečené mušle sv. Jakuba s karfiolovým krémom.
Príprava pre 2 osoby:
6 ks mušlí sv. Jakuba
korenie tandoori
masala
1 ks čerstvé čili
1 malý karfiol
mandlové mlieko
kryštálová soľ Maldon
50 g údenej slaniny
10 g mandlí
Postup prípravy jedla si pozrite vo videu: