Polojasno
Bratislava
Dagmara
20.12.2024
Recept šéfkuchára Massima. Pečené mušle sv. Jakuba s karfiolovým krémom
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Pečené mušle sv. Jakuba s karfiolovým krémom

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil pečené mušle sv. Jakuba s karfiolovým krémom.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil pečené mušle sv. Jakuba s karfiolovým krémom. 

Príprava pre 2 osoby:

6 ks mušlí sv. Jakuba
korenie tandoori
masala
1 ks čerstvé čili
1 malý karfiol
mandlové mlieko
kryštálová soľ Maldon
50 g údenej slaniny
10 g mandlí

Postup prípravy jedla si pozrite vo videu: