Skoro jasno
18°
Bratislava
Jela
19.4.2025
Recept šéfkuchára Massima. Z polovice surový, z polovice vyprážaný tuniak
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Z polovice surový, z polovice vyprážaný tuniak

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil z polovice surového z polovice vyprážaného tuniaka s údeným paprikovým kečupom.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil z  polovice surového z polovice vyprážaného tuniaka s údeným paprikovým kečupom.

800 g tuniaka ( z filetu tuniaka kvality Sashimi),

2 vajcia,

hladká múka,

strúhanka,

jemná morská soľ,

olej na vyprážanie,

listový šalát na dekoráciu

Na kečup z červenej papriky potrebujeme:

6ks červenej papriky rovnakej veľkosti,

jemná morská soľ,

olivový olej

Pozrite si priložený recept:

Zdielať na

Súvisiace články