Recept šéfkuchára Massima. Z polovice surový, z polovice vyprážaný tuniak
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil z polovice surového z polovice vyprážaného tuniaka s údeným paprikovým kečupom.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil z polovice surového z polovice vyprážaného tuniaka s údeným paprikovým kečupom.
800 g tuniaka ( z filetu tuniaka kvality Sashimi),
2 vajcia,
hladká múka,
strúhanka,
jemná morská soľ,
olej na vyprážanie,
listový šalát na dekoráciu
Na kečup z červenej papriky potrebujeme:
6ks červenej papriky rovnakej veľkosti,
jemná morská soľ,
olivový olej
Pozrite si priložený recept: