Recept šéfkuchára Massima: Hruškový koláčik z lístkového cesta
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil hruškový koláč z lístkového cesta.
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil niečo sladké. Hruskový koláčik z lístkového cesta. Recept je pre osem osôb.
Glazované hrušky:
4 hrušky
70g masla
250g medu
4 cl pomarančového likéru
Cca 200 g lístkového cesta
Vanilkový krém:
2,5 dcl mlieka
4 žĺtka
65g kryštálového cukru
25g kukuričného škrobu
1/2 vanilkového lusku
Čokoládový ganache:
80g horkej čokolády 70%
80g smotany na šľahanie 30%
Pozrite si druhú časť receptu od šéfkuchára Massima: