Jasno
17°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Herecká hviezda z Liptova očarila aj slávneho Orlanda Blooma
Zdielať na

Herecká hviezda z Liptova očarila aj slávneho Orlanda Blooma

LIPTOV / Napriek tomu, že ešte nemá ani rok, hollywoodski filmári si ho vybrali do seriálu s hviezdnym hereckým obsadením. Hoci pre Vilka to bola vôbec prvá skúsenosť s filmovou kamerou, dobre stavaný liptovský medveď si zahral hneď po boku slávneho Orlanda Blooma.

V liptovskej ZOO patrí Vilko už niekoľko mesiacov k najväčším miláčikom. Svoje nadanie ukázal aj pred kamerami. "Jarko Káňa, ktorý je dlhoročný chovateľ medveďov, má skúsenosti aj s nakrúcaním, nás odporučil,“ hovorí ošetrovateľ ZOO Kontakt Peter Kompiš. 

Tak sa tento chlpáč dostal až do Prahy, kde nakrúcali niektoré zo scén nového výpravného seriálu. "Úplne si to užíval, aj pozornosť ľudí, ktorí tam chodili sa na neho pozerať,“ vraví Daniela, ošetrovateľka. 

Prirodzeným vystupovaním očaril aj hereckého partnera Orlanda Blooma, ktorý sa preslávil najmä vo filmoch o Pánovi prsteňov, Hobitovi, v Pirátoch z Karibiku a v Kráľovstve nebeskom. "Stále opakoval, že kŕmi medveďa, bol z toho taký hotový,“ dodáva Daniela. No kým Orlando pôsobil v civile prirodzene, Vilko sa chvíľami neubránil hviezdnym manierom a to hneď pri prvom filme. "Ako deti, keď mu niečo zakážete, tak sa nahnevá, rozzúri,“ smeje sa jeho ošetrovateľka. 

Liptovskú ZOO navštívil aj futbalista Marek Hamšík: 

Súvisiace články